Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà amb l'Arsenal als quarts de final de la Champions

El Barça jugarà els quarts de final de la Lliga de Campions davant l'Arsenal de Cesc Fàbregas. Així ho ha dictaminat el sorteig que s'ha fet aquest divendres a Nyon. Els blaugranes es veuran de nou les cares amb l'equip d'Arsène Wenger en una reedició de la final del 2006 a París. El partit d'anada es disputarà a l'Emirates Stadium de Londres el 31 de març i la tornada serà al Camp Nou el 6 d'abril. En cas de superar aquesta eliminatòria, el Barça es creuaria en les semifinals contra el guanyador de l'Inter de Milà-CSKA de Moscou, també amb el factor camp a favor. Els altres emparellaments de quarts de finals són els següents: Bayern de Munic-Manchester United i Olympique de Lió-Girondins de Bordeus.

Actualitzat
L'Arsenal de Cesc Fàbregas serà el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions en una reedició de la final del 2006 a París, on els blaugranes es van coronar campions per segona vegada en la seva història. La mà innocent del sorteig que s'ha celebrat a Nyon ha estat Emilio Butragueño, com a representant del club amfitrió de la final, que es jugarà a l'estadi Santiago Bernabéu el dia 22 de maig. El partit d'anada es disputarà a Londres el 31 de març i el de tornada serà al Camp Nou el 6 d'abril. Qui guanyi aquesta eliminatòria s'enfrontarà en semifinals al guanyador de l'Inter de Milà-CSKA de Moscou. En el cas que el Barça passi a semifinals, també jugarà el partit de tornada a casa, sens dubte, una de les millors notícies per a l'actual campió.

L'Arsenal no era, en les travesses, el rival més complicat, però tampoc el més assequible dels set que hi havia al bombo. Ara mateix l'equip londinenc és el tercer classificat de la Premier. A la Champions, va ser líder del Grup H per davant de l'Olympiacos i a quarts va haver de remuntar a casa després de perdre l'anada al camp del Porto (2-1). Serà la primera vegada que el Barça es torna a trobar l'Arsenal a la Champions des de la final de París, el 2006. Thierry Henry jugarà per primer cop contra el seu exequip. L'altre al·licient serà retrobar-se amb Cesc Fàbregas, líder i capità dels "gunners", i que la temporada que ve podria vestir de blaugrana.

Els altres emparellaments de quarts de final són el duel francès entre l'Olympique de Lió i el Girondins de Bordeus i un apassionant Bayern de Munic-Manchester United.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut