La Corunya

El Barça segueix sense puntuar a Riazor en els últims sis anys i cau derrotat per 2 a 0

Amb Riquelme a la graderia per unes molèsties musculars, el Barça no ha pogut trencar la mala sort que el persegueix a l'estadi de Riazor en els últims sis anys i ha caigut derrotat per 2 a 0. Després d'una primera part de major domini local, el Barça ha despertat a la represa i ha pogut marcar en dos xuts consecutius de Motta. Però, en els últims minuts, dues jugades aïllades han acabat amb els gols de Scaloni i Luque que han donat una immerescuda victòria a l'equip gallec davant d'un Barça que, com a mínim, ha merescut puntuar.

Bonano ha salvat el primer gol del partit quan no s'havia jugat ni un minut de joc. Makaay s'ha quedat sol després d'una passada de Fran i el seu xut ha topat en el cos del porter argentí. El Deportivo ha sortit a pressionar des del principi la sortida de la pilota blaugrana i ha tornat a crear a perill amb un cop de cap que ha refusat la defensa del Barça. Als 15 minuts, Fernando Navarro ha vist la targeta groga per agafar Makaay per la samarreta i es perdrà el partit de la pròxima jornada contra el Reial Madrid. El primer xut del Barça ha arribat als 27 minuts de partit. Cocu, des de molt lluny, ha rematat amb potència per sobre del travesser de la porteria de Juanmi. Després d'uns moments sense perill a cap de les dos àrees, al minut 39, Diego Tristán ho ha provat amb un xut des de la frontal que s'ha perdut per sobre del travesser. El Barça ha respost dos minuts després amb una jugada personal de Reiziger que ha acabat amb una rematada creuada fregant el pal esquerre. En la jugada següent, Scaloni ha estat providencial posant la cama i evitant que Saviola pogués controlar la pilota tot sol davant de Juanmi. A la represa, el Deportivo ha donat el primer ensurt amb un llançament de falta de Sergio fregant el pal dret de Bonano, al minut 48 de partit. El Barça ha despertat al minut 14 de la segona meitat i ha tingut dues ocasions consecutives per inaugurar el marcador en els peus de Motta, però Juanmi ha estat molt encertat en les dues rematades de l'italobrasiler. Al minut 82, el Dépor s'ha trobat amb el primer gol del partit en una jugada aïllada quan el Barça era l'equip dominador. Scaloni s'ha avançat a un estàtic Motta i amb un xut creuat ha batut Bonano, que ha tocat la pilota, però no ha pogut evitar que entrés a la porteria. Només dos minuts després, el Deportivo ha sentenciat el matx amb un gol de Luque, en un resultat que no ha reflectit el joc d'un i altre equip sobre el terreny de joc de Riazor. En un final sense control, el Barça ha estat a punt de reduir distàncies amb una rematada de Motta que Juanmi ha blocat després que la pilota toqués en un defensa. Al final dels 90 minuts, el Deportivo ha aconseguit una injusta victòria davant d'un Barça que ha dominat, però que li ha faltat una mica més de profunditat. Amb aquesta derrota, l'equip blaugrana ha encadenat la sisena temporada consecutiva sense puntuar a Riazor, un estadi maleït per a Van Gaal.