Barcelona

El Barça segueix intractable al Palau i es desfà del TAU per 70-62 amb un gran Bodiroga

El Palau Blaugrana ha viscut un apassionant partit entre dos candidats al títol de la Lliga ACB, el Barça i el TAU de Vitòria, l'actual campió de la competició. Al final, l'equip barcelonista s'ha imposat per 8 punts de diferència, 70-62. Bodiroga, amb 21 punts, ha estat el màxim anotador del seu equip i del partit. Per part dels bascos, ha destacat el bon partit de Jerome Allen, amb 18 punts, però s'ha quedat massa sol en atac. Amb aquesta victòria, el Barça continua inexpugnable a la seva pista aquesta temporada.

La major força de la plantilla barcelonista ha permès al conjunt de Svetislav Pesic sumar una treballada victòria per 70-62 davant dels actuals campions, el TAU de Vitòria, que ha mantingut les seves aspiracions pràcticament fins a l'últim quart. Al Barcelona ha tingut un paper destacat Dejan Bodiroga, que ha portat el pes del partit en els moments decisius, però, sobretot, el que ha decantat el partit a favor dels blaugrana ha estat la quantitat de recursos amb què compta Pesic, un tècnic que ha aprofitat al màxim la profunditat de la seva plantilla per derrotar un qualificat rival. Tot s'ha posat a favor dels locals quan la seva insistència en el joc interior s'ha vist recompensada amb la quarta falta personal comesa tant per Griffith com per Mottola a 15 minuts del final. Un avantatge de sis punts, 48 a 42, i un rival amb molts dubtes han semblat posar-li tot en safata als de Pesic, però no ha estat així. Llavors ha aparegut Andrés Nocioni. L'argentí ha jugat de pivot i la seva urpa ha encomanat els bascos. Ha anotat nou punts en aquest quart i ben secundat per Jerome Allen ha permès al TAU capgirar la situació després d'un parcial de 0-11 en els dos minuts finals del tercer quart (48-53). A l'hora de la veritat, Bodiroga, Fucka i Jasikevicius han estat els qui han decantat la balança a favor dels blaugranes. Al final, el TAU no ha pogut fer res davant la força física dels barcelonistes, que han demostrat el seu potencial davant els actuals defensors del títol.