Handbol

El Barça se les haurà amb el Portland San Antonio en una de les semifinals de la Copa

El Barcelona ha hagut de patir pel eliminar el CAI (34-37), l'amfitrió d'aquesta Copa del Rei. I és que els blaugrana s'han acabat complicant un partit que havien tingut sota control fins als últims minuts. La bona actuació del porter Venio Losert ha permès agafar ràpidament una renda de cinc gols que els aragonesos han aconseguit reduir ràpidament en els últims minuts. Sort que Losert ha fet una doble parada que ha impedit que el CAI forcés l'empat. En la jugada següent, Juanín ha situat el 32 a 34, i Lozano ha acabat segellant la victòria blaugrana. El rival del Barça en una de les semifinals de dissabte serà el Portland San Antonio.

Els de Pamplona han passat per sobre del Valladolid (40-30), tot i que els castellans havien dominat inicialment. El Ciudad Real i l'Arrate, que dimecres van eliminar l'Antequera i l'Ademar respectivament, disputaran l'altre semifinal.