Actualitat blaugrana

El Barça salda l'amistós a Mèxic amb una derrota davant l'América per 2-0

L'Amèrica ha derrotat el Barcelona per 2-0 en el partit amistós que ha disputat a l'estadi Azteca de Mèxic. L'argentí Hugo Norberto Castillo, en el minut 18, i el colombià Frankie Oviedo, en el 50, han estat els autors dels gols de l'equip mexicà, que ha celebrat amb aquesta victòria el seu 87è aniversari. El Barça ha presentat un equip amb molts titulars i amb el mexicà Rafael Márquez, el millor jugador que el país té a Europa en l'actualitat.

L'América, dirigit per l'holandès Leo Beenhakker, ha obert el marcador en el minut 18, quan Zague ha rebut una pilota de Blanco i l'ha deixat a Castillo, que ha trencat la cintura a Puyol i ha obert el marcador. Un minut després, Saviola ha tingut una oportunitat clara de gol, en entrar tot sol per l'esquerra, però el seu xut ha estat aturat pel porter. El jugador argentí ha fet algunes jugades més amb perill, i el Barça ha millorat en defensa i en fluïdesa. Per altra banda, Cauauhtémoc Blanco, exjugador del Valladolid, ha generat perill a la zona de joc de Màrquez. I en el minut 50, Luis Roberto Alvez, "Zague", que ha jugat l'últim partit com a professional, ha deixat el terreny de joc fent-hi una volta per ser homenatjat. Al final del partit, i ja amb el gol d'Oviedo al marcador, el porter mexicà ha evitat dues bones ocasions de Kluivert. La primera, en el minut 65, amb un xut llarg, i la segona en el 80, un xut frontal que el porter ha desviat.