El Barça remunta 16 punts a l'Unicaja i és el primer finalista de l'ACB

El Barça és va convertir ahir en el primer finalista dels "play-off" de la Lliga ACB de bàsquet. Els blaugrana van anar per feina i van eliminar l'Unicaja per la via ràpida. Els catalans van haver de patir fins a l'últim segon, però van superar l'equip malagueny a domicili (74-75) i, d'aquesta manera, van sumar la tercera victòria, que els dóna el pas a la final. El partit va ser molt emocionant i el Barça va haver d'aprofitar la inspiració i el treball de Navarro, De la Fuente i Ilievski per capgirar un partit que perdien de 16 punts. Un parcial de 10-22 en l'últim quart va permetre guanyar el partit a l'equip blaugrana.

El Barça va haver de suar de valent per desfer-se de l'Unicaja en el tercer partit de les semifinals. Els blaugrana van haver de remuntar fins a 16 punts en contra en un últim quart espectacular. Bodiroga va passar desapercebut, però Navarro, Ilievski i Rodrigo de la Fuente van aparèixer quan l'equip ho necessitava. Amb un parcial de 0-17 que va culminar Navarro amb dos tirs lliures, el Barça es va avançar en el marcador, després de molts minuts (69-72). Els malaguenys no van estar encertats en els llançaments i els va tremolar el pols en els moments clau. A més, el Barça va dominar els rebots i es va assegurar la victòria. Estudiantes i Tau juguen avui el tercer partit de la semifinal, que està igualada a una victòria.