El Barça Regal acaba amb derrota davant el CSKA de Moscou la seva presència a la Final Four de Londres

El Barça Regal marxa de Londres amb dues derrotes i amb la quarta posició de la Final Four. Els de Pascual han començat a remolc i tot i remuntar dues vegades el partit han acabat perdent per un punt de diferència a l'O2 Arena contra el CSKA de Moscou.

El Barça Regal marxa de Londres amb dues derrotes i amb la quarta posició de la Final Four. Els de Pascual han començat a remolc i, tot i remuntar dues vegades el partit, han acabat perdent per un punt de diferència a l'O2 Arena contra el CSKA de Moscou.

El CSKA començava anotant i al Barça li costava entrar al partit. Els dos punts de tir lliure de Lorbec era l'únic que aconseguien els homes de Pascual ben entrat el partit. Rabaseda aconseguiria a tres minuts per al final del primer quart el primer triple dels blaugranes. Moltes pilotes perdudes posaven en evidència que l'equip no acabava d'estar fi. El Barça entrava en el partit abans del final del primer quart, que acabava amb 15 a 12 al marcador.

Abrines, amb un triple, aconseguia empatar el partit 17 a 17 en el segon quart. Era el mateix qui, juntament amb Todorovic i Rabaseda, conduïen l'equip a superar el CSKA (27 a 28). Al final, però, amb l'empat al marcador (35-35) i un parcial de 20 a 23, els de Xavi Pascual marxaven al descans.

La segona part començava amb un CSKA molt fort que en el tercer quart aconseguia un parcial de 13 a 0. Navarro, fort, anotava vuit punts gairebé consecutius i tornava a col·locar l'equip en el partit. Amb 59 a 54 (i un parcial de 24 a 19) s'acabava el tercer quart.

Els de Pascual continuaven per sota del marcador, però retallant marge. Navarro conduïa l'equip a l'empat que arribava a un minut del final (70 a 70). Era ell mateix qui avançava l'equip amb un triple (anotava 17 punts en la segona meitat). Bonus a 26 segons del final permetien el CSKA posar-se amb un punt per davant. Amb la possessió a favor i una jugada al límit, el Barça no aconseguia superar el CSKA i posava punt final a la seva presència a Londres amb el quart lloc.