Actualitat blaugrana

El Barça prepara sota una intensa calor el partit amistós contra el Chivas mexicà

El Barça prossegueix a Chicago amb l'exigent pretemporada ordenada per Pep Guardiola i la matinada de diumenge a dilluns els blaugrana s'enfronten al seu primer amistós en terra americana. Els blaugrana es veuran les cares amb el Chivas mexicà, equip que ja ha disputat dos partits de Lliga, per intentar mantenir-se invictes en el que és, després del de la Fiorentina, el segon enfrontament seriós d'aquest estiu. El rodatge dels mexicans i, sobretot, l'asfixiant calor que afecta la ciutat nord-americana seran sens dubte dos dels esculls a superar.

Actualitzat

El Barça ha reemprès a Chicago la seva preparació en aquesta pretemporada sota la insistent exigència ordenada per Pep Guardiola. El tècnic blaugrana no vol passar per alt cap mena de detall en la posada a punt dels seus homes i malgrat la calor sofocant està dirigint unes fortes -i físiques- sessions d'entrenament per arribar a l'amistós davant el Chivas en la millor forma possible.

La matinada de diumenge a dilluns, els blaugrana s'enfronten al conjunt mexicà de Guadalajara en el que serà el primer amistós de la gira americana, el segon, després del de la Fiorentina, contra un rival més o menys complicat. A diferència de l'Hibernian, el Dundee i la mateixa Fiorentina, el Chivas és un equip més rodat que pot complicar-li la vida al Barça. Els mexicans ja han disputat dos partits del seu campionat domèstic i compten amb una millor preparació física. Serà, doncs, un bon moment per posar a prova l'estat actual del nou Barça.

Anar al contingut