Actualitat blaugrana

El Barça prepara el partit contra el Nàstic conscient que se li han complicat molt les coses

El Barça va tornar ahir als entrenaments després de deixar escapar la possibilitat de situar-se líder de la Lliga quan falta una jornada. Hi va haver una reunió prèvia d'un quart d'hora dins del vestidor, cares de decepció entre els jugadors i xerrades individuals de Frank Rijkaard amb alguns dels seus homes. I és que la jornada de dissabte va ser dramàtica per als interessos blaugrana; de l'eufòria a la decepció. Durant 47 minuts el Barça va anar líder, però en 18 segons ho va perdre tot.

En l'entrenament d'ahir, Deco i Edmílson van ser els únics absents. El portuguès no hi va assistir per diverses contusions que va rebre durant el partit contra l'Espanyol, mentre que Edmílson continua recuperant-se al gimnàs. Avui els jugadors tenen descans.

"El vestidor està dolgut"

Un dels protagonistes del derbi, Messi, va reconèixer després de l'entrenament que "el vestidor està dolgut" pel desenllaç final de la jornada. Segons el jugador argentí, el Barça va perdre "una oportunitat molt important". Sobre les possibilitats d'aconseguir el títol de Lliga, Messi va reconèixer que "està complicat per no haver fet el que s'havia de fer". Pel que fa al gol en l'últim minut de Tamudo, el jugador blaugrana va admetre que es van tornar a cometre els errors d'anteriors partits. "Vam controlar molt els partits, però no vam definir i tant el dia del Betis com el de l'Espanyol ens van acabar empatant". D'altra banda, l'argentí es va mostrar partidari de pagar una prima al Mallorca.

Qüestió de 18 segons

Dissabte al Camp Nou es va passar de l'eufòria a la decepció més absoluta en el derbi del Camp Nou. Els blaugranes van anar líders durant 47 minuts, però en 18 segons ho van perdre tot, i la jornada acabava tal com havia començat: amb el Reial Madrid primer empatat amb el Barça, segon. Tot i així, encara n'hi ha, com Frank Rijkaard, que no perden l'esperança.

En només 18 segons el Barça va perdre el liderat. El Madrid perdia 2-1 a Saragossa i el Barça guanyava 2-1 l'Espanyol. A l'últim minut el Madrid va empatar a dos amb un gol de Van Nistelrooy i, només 18 segons després, Tamudo feia l'empat per a l'Espanyol i es convertia en el màxim golejador de la història de l'equip blanc-i-blau a la Lliga, amb 112 gols, i superava així el rècord de Rafa Marañón.

En l'última jornada, els tres equips primers classificats tenen opcions al títol, tot i que és el Madrid qui depèn d'ell mateix. Els partits de l'última jornada seran Madrid-Mallorca, Nàstic-Barça i Sevilla - Vila-real. La jornada es jugarà diumenge que ve a les nou del vespre.