El Barça perd també el segon partit de l'eliminatòria a la pista de l'Estudiantes

El Winterthur FC Barcelona ha perdut també el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final davant l'Estudiantes, per 78-57. Així doncs, els de Manolo Flores no han pogut igualar la sèrie i ara es troben amb un 0-2 en contra. El conjunt blaugrana ha fet un partit desastrós, i només ha estat a l'altura del seu joc en el primer quart. I és que dels últims cinc partits que han jugat a Vistalegre, el Barcelona només n'ha guanyat un. El proper partit es disputarà dijous al Palau Blaugrana.

Els blaugrana han començat molt bé el partit. Dos triples de Navarro i les cistelles d'un encertat Zizic semblaven mostrar un Barça disposat a endur-se la victòria. Els primers minuts han estat vibrants, molt vius, i els de Flores es posaven amb un 15-21 en el marcador. Les coses pintaven bé, però en l'últim minut, els locals s'han acostat, tancant aquest primer període amb un 19-21 en el marcador. En el primer minut del segon quart semblava que les coses seguirien igual. Els blaugrana dominaven el rebot i l'Estudiantes no ha sortit concentrat. Però tot ha estat un miratge. L'equip català s'ha encaparrat a tirar des de lluny, i no entrava cap cistella. El quart era boig, i molt precipitat. Cap dels dos equips aconseguia anotar, però finalment, ha estat l'equip madrileny, que ha aconseguit posar-se per davant en el marcador (24-23). En cinc minuts, el parcial del partit era d'un lamentable 2-0. Un triple dels locals ha trencat aquesta ratxa, que ja començaria a ser l'inici de la davallada blaugrana. Els jugadors han marxat al vestidor amb un 37-28 en el marcador. Després del descans semblava que arribava la reacció dels de Flores (37-32), però no ha estat així. Un parcial de 9-0 semblava sentenciar el partit (50-32), tot i la reacció en els últims minuts (56-42). Però tot i que 14 punts són remuntables en aquest esport, els blaugrana semblava que ja no creien tant en la victòria com en els primers minuts. Els de Pepu Hernández es col·locaven 18 punts amunt en el marcador (60-42), i les coses començaven a estar sentenciades del tot. I és que la manca d'encert en els tirs de camp i en els de sota cistella seguien sent la tònica blaugrana. Els últims minuts han servit de ben poc, i han estat un calvari per als catalans.