Eurolliga

El Barça perd l'invicte al Top-16 amb una derrota dura a la pista de l'EA7 Emporio Armani Milà (91-63)

El Barça ha perdut de manera contundent a la pista de l'EA7 Emporio Armani Milà per 91-63. Derrota dolorosa, però intranscendent per als de Xavi Pascual, que ja tenien matemàticament garantida la primera plaça de grup. Això sí, els blaugranes perden l'invicte al Top-16 de la competició.

El Barça ha perdut de manera contundent a la pista de l'EA7 Emporio Armani Milà per 91-63. Derrota dolorosa, però intranscendent, per als de Xavi Pascual, que ja tenien matemàticament garantida la primera plaça de grup. Això sí, els blaugranes perden l'invicte al Top-16 de la competició.

Després d'un primer quart igualat, els italians han marcat el ritme del partit (43-34, al descans). Alessandro Gentile ha liderat els locals amb una actuació fantàstica: 24 punts, 7 rebots i 6 assistències. La clau del matx ha estat un parcial increïble de 26-6 en el tercer quart. Els catalans només han anotat una cistella en joc en aquests 10 minuts.