Copa del Rei

El Barça pateix però es classifica per a quarts de final en vèncer el Llevant per 3-1

El Barça ha aconseguit el pas als quarts de final de la Copa del Rei, en vèncer el Llevant per 3-1. Iniesta, Saviola i Ronaldinho han estat els golejadors blaugranes. En l'anada, els blaugrana van perdre per 1-0. La nova incorporació, l'holandès Edgar Davids, no ha debutat i ha vist la victòria del seu nou equip des de la graderia.

Quan no s'havien complert ni cinc minuts de joc, una jugada entre Xavi i Saviola l'ha acabat definint Iniesta, que avançava així els blaugranes en el marcador, just després que Losantos Omar anul·lés un gol de Saviola per fora de joc. En el minut 30, el jugador del Llevant Congo ha simulat un penal, en caure dins l'àrea, quan s'ha trobat sol davant de Valdés. En la següent jugada, Saviola podria haver fet el segon gol blaugrana. En el minut 40, Gerard ha entrat al terreny de joc, en substitució d'Iniesta, que ha marxat lesionat. Poc després, una ocasió del Llevant provoca polèmica, per un refús dubtós de Cocu dins l'àrea. Segons els jugadors visitants, el jugador holandès ha tocat la pilota amb la mà. I ha estat després de la polèmica quan ha arribat el segon gol dels de Rijkaard. Saviola aprofita una gran passada de Xavi per ampliar la diferència. El mateix Saviola ha tingut dues clares ocasions en l'inici de la segona meitat, fins que, finalment, Olías l'ha tombat dins l'àrea, i el col·legiat no ha dubtat a assenyalar un penal, que Ronaldinho s'ha encarregat de transformar. En el minut 75, Congo ha vist com li anul·laven un gol, amb encert, per fora de joc. El Llevant encara ha tingut temps de fer patir els socis del Barça quan Congo ha fet el 3-1, a cinc minuts per al final. Edgar Davids ha vist la victòria del seu nou equip des de la graderia del Camp Nou, al costat del seu amic Kluivert.