El Barça pateix més del compte per guanyar el Zamora en el partit d'anada dels vuitens de final

El Zamora ha fet treballar de valent un Barça sense cracs en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Un gol de Chaco en el minut 4 ha fet saltar la sorpresa de la nit i els aficionats que han omplert el Ruta de Plata han començat a somiar amb una possible victòria local. Abans del descans, però, Gio ha empatat el partit i en els deu últims minuts del matx el Barça ha capgirat el marcador. Márquez, amb un perfecte llançament de falta, ha fet pujar l'1-2 i cinc minuts després Giuly ha marcat l'1-3 definitiu. Dimecres vinent es jugarà el partit de tornada al Camp Nou.

El Barça té un peu i mig als quarts de final de la Copa del Rei. Malgrat tot, no ho ha tingut gens fàcil per derrotar el Zamora en l'anada dels vuitens de final d'aquesta competició. És l'únic representant de la Segona B que ha arribat a aquestes altures de l'eliminatòria i durant un quants minuts han somiat a acabar el partit amb un resultat favorable que els donés alguna opció la setmana que ve al Camp Nou. I el somni s'ha fet realitat durant bastants minuts gràcies a un inesperat gol de Chaco en el minut 4. El jugador del Zamora ha deixat assegut Silvinho i ha superat Jorquera, que aquesta nit ha estat el porter titular. El Barça ha dominat el partit, però no ha disposat de gaires ocasions de gol. Oleguer, amb un cop de cap, ha fet lluir Vilches, que ha evitat l'empat. Ezquerro ha estat el blaugrana que ha arribat amb més claredat a la porteria rival, però el jugador basc no ha estat de sort. En el minut 36, Gio ha posat les coses al seu lloc i ha acabat a la perfecció una bona jugada trenada de l'equip de Frank Rijkaard. Puyol des de la defensa ha donat una passada a Ezquerro, que l'ha deixat a Márquez i aquest ha assistit Gio perquè igualés el marcador a un gol. En la segona part, el Barça ha seguit buscant el gol de la victòria, però el Zamora, amb moltes ganes, no els ho ha posat gens fàcil. El gol que ha canviat el signe de partit ha estat de falta. L'ha provocat Iniesta i Márquez, amb una perfecta execució, ha fet pujar l'1-2 en el marcador. Cinc minut després el Barça ha sentenciat. Ha estat un gol del francès Giuly. Dos gols d'avantatge per a l'equip català, que dimecres de la setmana que ve jugarà el partit de tornada al Camp Nou.