Wilde ha marcat dos dels nou gols del Barça.
Futbol sala

El Barça passa a les semifinals de la Lliga de futbol sala amb una exhibició davant el Montesions (9-2)

Un Barça Alusport expeditiu ha tancat el passi a les semifinals de la Lliga per la via ràpida contra el Montesinos Jumilla i amb un festival de gols al Palau Blaugrana. El Marfil Santa Coloma ha vençut el Xota (3-6) i s'enfrontarà a l'Inter Movistar en les altres semis.

Un Barça Alusport expeditiu ha tancat el passi a les semifinals de la Lliga per la via ràpida contra el Montesinos Jumilla i amb un festival de gols (9-2) al Palau Blaugrana. Després del 3 a 5 en el primer partit de "play off" jugat a Múrcia, el recent campió d'Europa ha sortit molt decidit i en el minut 6 ja guanyava per 3 a 0, gràcies als gols de Fernandao, Ortego i Lozano. Wilde no ha marcat fins al minut 12 i Lozano ha repetit un minut després, certificant la "maneta" abans del descans.

A pocs segons de la represa, Ortego ha tornat a marcar i el resultat ha començat a ser tan escandalós que el Barça ha caigut en un cert relaxament defensiu. Un moment que el Montesinos ha aprofitat per intentar maquillar el resultat amb dos gols de falta directa de Pizarro entre els minuts 28 i 29.

No ha servit per a res. Els blaugrana, com tocats en l'amor propi, han decidit no fer més concessions al rival i rematar-lo. Wilde, Aicardo i Diego han estat els autors dels últims gols del partit.

En les semifinals, el Barça espera el vencedor de l'eliminatòria entre l'ElPozo Murcia i el Burela Pescados Rubén, que ara esta empatada (1-1).

El Marfil tampoc falla

La doble presència catalana a les semifinals s'ha acabat de confirmar amb la victòria del Marfil Santa Coloma a casa contra el Magna Navarra (6-3). El partit ha anat més ajustat del que reflecteix el marcador final, i els colomencs han anat per sota a la primera part. A la segona ha remuntat fins al 4 a 3, un resultat molt incert que s'ha allargat fins als últims minuts.

Els gols del Marfil els han marcat Segura, Jordi Sánchez, Rubén i Adolfo (3). Per part del Xota, ho han fet Eseverri, Jesulito i Rafa Usín. A les semis, els de Xavier Passarrius s'enfrontaran amb l'Inter Movistar.