Primera Divisió

El Barça només pot empatar al Sadar en el pitjor partit des de l'arribada d'Antic a la banqueta

El Barça de Radomir Antic continua imbatut, però l'empat al Sadar de Pamplona ha deixat un regust una mica amarg, sobretot tenint en compte que l'equip blaugrana s'ha avançat dues vegades i que el definitiu empat a 2 ha arribat en l'últim minut. Saviola i Luis Enrique han fet els gols del Barça, que ha perdut dos jugadors més per lesió, Dani, amb un esquinç al genoll, i el porter Bonano, que ha deixat el camp commocionat i ha estat substituït per Enke. El Barça ocupa el novè lloc i està a cinc punts de la zona UEFA.

La primera jugada de perill del partit ha arribat en el minut 11. Després d'un malantès entre Reiziger i Motta, Antonio López ha fet una centrada a l'interior de l'àrea al segon pal que no ha trobat rematador. L'Osasuna s'ha fet clarament amb el control del partit i en el minut 24, ha tingut la primera ocasió clara per marcar amb un cop de cap de Manfredini que Bonano ha desviat a córner. Amb un Barça inoperant en atac, l'equip navarrès ha tingut una nova oportunitat per fer l'1-0 però Aloisi ha fet un misto quan es trobava en disposició de rematar. En el minut 32, el Barça ha augmentat la seva nòmina de lesionats per si ja no en tenia prou. Dani s'ha fet un esquinç al genoll i ha estat substituït per Luis Enrique. No ha estat fins al minut 41 de la primera part quan el Barça ha fet el seu primer xut entre els tres pals de la porteria de Sanzol. A la sortida d'un córner, Saviola ha rematat a la mitja volta i el porter local ha evitat el que hagués estat el 0-1. En l'última jugada abans d'arribar al descans, Rivero, amb un xut potent, ha estat a punt de desfer l'empat però Bonano s'ha lluït amb una gran estirada. En el minut 2 de la represa, el Barça ha tingut l'ocasió més clara del partit però Mendieta ha perdonat el 0-1 quan es trobava tot sol davant de Sanzol després d'una greu errada de la defensa navarresa. Luis Enrique, en el minut 55, ha provat de batre Sanzol amb un xut massa fluix a les mans del porter de l'Osasuna. El feble domini blaugrana a la segona meitat ha acabat amb el primer gol del Barça en el minut 61. Saviola, aprofitant una errada defensiva, ha afusellat Sanzol. L'Osasuna ha reaccionat amb el gol en contra i dos minuts després, Iván Rosado ha perdonat l'empat amb una rematada a boca de canó que Bonano ha desviat a córner. En la següent jugada, l'àrbitre ha anul·lat un gol d'Aloisi per una falta anterior sobre Bonano. El porter argentí ha rebut un cop de colze al cap i ha estat substituït per Enke. Després d'un primer ensurt sobre la porteria blaugrana, l'Osasuna ha aconseguit el premi de l'empat en el minut 79 amb un gol de cap d'Iván Rosado, en una jugada en què Enke no ha estat gaire afortunat. A falta de sis minuts per al final, l'Osasuna ha perdonat el gol de la victòria amb un xut de Rivero massa creuat, que ha passat fregant el pal dret. Quan semblava més a prop el 2-1, en el minut 86, Luis Enrique, en una rematada desviada per un defensor local, ha marcat el segon gol del Barça. En l'últim minut del partit, Overmars ha perdonat el gol de la sentència amb un xut al pal després d'un ràpid contraatac i en la jugada posterior, l'Osasuna, ja en temps de descompte, l'Osasuna ha empatat amb un gol de Rivero, que ha aprofitat un refús en curt d'Enke. En un final frenètic, el partit ha acabat amb un empat a 2 que ha fet justícia als mèrits de l'Osasuna en el pitjor partit del Barça des de l'arribada d'Antic a la banqueta blaugrana.