El Barça no té compassió del Nàstic (6-0) i aconsegueix passar a la final

Golejada del Barça contra el Nàstic de Tarragona en la segona semifinal de la Copa Catalunya. Els blaugrana no han tingut compassió de l'equip grana i l'han vençut per sis gols a zero. Deco ha obert el marcador i Larsson i Maxi s'han encarregat d'ampliar-lo abans del descans. A la segona meitat, Larsson i Maxi han tornar a marcar i Verdú ha aconseguit el sisè i definitiu. D'aquesta manera, els dos equips catalans de primera jugaran, com ja ha passat en els dos últims anys, la final de la Copa Catalunya.

El Barça ha començat el partit amb nou jugadors del primer equip, la majoria dels suplents de Frank Rijkaard han estat titulars a la segona semifinal de la Copa Catalunya. Motta, Sylvinho i Deco han estat els tres teòrics titulars que han saltat sobre el terreny de joc per disputar el partit contra el Nàstic, que també ha presentat moltes novetats. En el primer quart d'hora tots dos equips han disposat d'una bona ocasió per marcar, però ha estat el Barça qui ha inaugurat el marcador. L'encarregat ha estat Deco, que en el minunt 18 ha acabat una jugada d'Ezquerro per la banda esquerra per marcar el primer gol. Deco ha deixat assegut a terra un defensa del Nàstic i s'ha desfet del porter Valencia en una jugada brillant dins l'àrea. Amb el marcador favorable a l'equip blaugrana, Larsson ha aconseguit el segon. Ha estat en el minut 32 en una jugada en què el suec s'ha quedat sense angle, però que ha sabut superar el porter del Nàstic pel pal curt. El Barça dominava la situació sobre el terreny de joc i ha arribat a la porteria contrària amb facilitat. En una d'aquestes arribades, Maxi, en el minut 43, ha culminat una perfecta triangulació dels puntes del Barça -Larsson, Ezquerro i l'argentí- i amb el cap ha fet pujar el tercer gol en el marcador (3-0). Abans, el Nàstic ha disposat d'una de les poques ocasions per marcar. Ha estat Iván Romero, que s'ha quedat sol davant Jorquera, però el xut ha sortit desviat. En la segona meitat, el Barça ha seguit dominant el ritme de joc i tot i el mal estat del terreny de joc no ha abaixat el ritme i ha sentenciat el matx. Un penal sobre Maxi López ha suposat el 4-0. El mateix davanter ha estat l'autor del gol. Poc després, en una altra jugada d'Ezquerro, Larsson ha aconseguit el cinquè. Abans d'acabar el partit encara hi ha hagut temps per veure un altre gol. Un dels més bonics del partit, que ha sortit de les botes del jove Joan Verdú, que ha superat el porter del Nàstic amb una bonica vaselina.