Actualitat Blaugrana

El Barça no guanya a Riazor des de la temporada 96-97 i fa 5 anys que hi perd

Louis van Gaal sempre ha sortit derrotat de Riazor. Les últimes cinc temporades, el Barça ha estat incapaç d'arrencar-ne ni un sol punt. La temporada passada de res no va servir un gol inicial de Kluivert, ja que els gallecs van remuntar amb dues dianes de Fran en la segona part. El de Kluivert ha estat l'únic gol que els blaugranes han marcat a Riazor, en els últims deu anys, en la primera part. Els altres sis han estat sempre en la segona, com el que va fer Pizzi la temporada 96-97, quan quedaven dos minuts de partit, i que va donar l'última victòria fins ara del Barça a Riazor. Aleshores, el tècnic era Bobby Robson.

La temporada anterior a l'última victòria a Riazor, el Barça n'havia tret un empat a dos, amb un gol d'Amor quan només quedaven tres minuts per al final. Els tres anys anteriors, el Barça també hi va acabar perdent, i sense marcar cap gol. Dels set que hi ha marcat el Barça en aquests deu anys, quatre han arribat en els últims cinc minuts de partit. Per part dels gallecs, dels setze gols que li han marcat al Barça aquestes deu temporades a Riazor, onze han estat en la segona part, i tres més, en els primers quatre minuts de partit, com el més ràpid que s'ha vist, fa tres temporades, quan Makaay va fer el primer dels seus dos gols d'aquell dia en el primer minut de partit. Ara, Makaay torna a veure porteria amb la mateixa facilitat.