Actualitat blaugrana

El Barça mostra la seva pitjor cara contra el Manchester City amb una derrota per 2-1

El F. C. Barcelona ha encaixat la segona derrota de la pretemporada contra el Manchester City. En el segon partit de l'"stage" a Anglaterra els blaugrana es van viure superats pel Manchester City (2-1) en un partit que consolida Javier Saviola com a màxim golejador de l'equip, després de marcar l'únic gol del Barça. Anelka, en la primera part, i Sinclear, de cap en la segona, van ser els golejadors de l'equip anglès.

El Barça va perdre el seu segon partit de la pretemporada en caure derrotat per 2 gols a 1 contra el Manchester City. En el minut 33, una badada en el refús de Reiziger permetia a l'equip local avançar-se en el marcador per mitjà de Nicolas Anelka, l'exjugador del Madrid. El Barça hauria pogut empatar en una jugada individual de Ronaldinho, però el brasiler es va entretenir massa amb la pilota. Saviola va estar més encertat i va empatar el partit al segon temps. És el quart gol de l'argentí aquesta pretemporada. Els anglesos, però, van marcar el gol de la victòria en una gran rematada de cap de Sinclair que no va poder evitar Rustu, ahir porter titular. En el partit es va poder veure el debut del mexicà Márquez i, d'altra banda, podem parlar d'una anècdota: s'hi va sentir l'himne d'"Els segadors", que va sonar per la megafonia de l'estadi anglès. El Barça tancarà la seva gira britànica demà contra el Derry, a Irlanda del Nord.