Actualitat blaugrana

El Barça marxa cap a Chicago per fer la gira americana, ja sense Messi, que se'n va als Jocs

El Barça ha marxat cap a Chicago sense Leo Messi, que ja és camí de Xangai i no participarà finalment en la gira americana. Tal com ja havia dit, el club ha recorregut la decisió de la FIFA al TAS, que es pronunciarà a principis de la setmana vinent. El crac blaugrana sap que aquest viatge pot tenir bitllet de retorn molt aviat. Si el Tribunal d'Arbitratge Esportiu dóna la raó al Barça, l'argentí haurà de tornar a Barcelona, per jugar amb l'equip que, de fet, li paga el sou.

Actualitzat

Un contratemps que l'entrenador ha acceptat amb resignació i que costa un milió d'euros al Barça, ja que la baixa de Messi per als dos amistosos dels Estats Units comporta una penalització econòmica. Ara, s'haurà de pronunciar el TAS, però Guardiola ja dóna Messi per perdut de cara a la prèvia de la Champions que se sorteja divendres.

Messi marxa per jugar els Jocs Olímpics

Parada tècnica a Barcelona, on ha arribat de Florència, a primera hora de la tarda d'aquest dijous, per acabar de tramitar el visat que li permeti entrar a la Xina. Sense temps per a gaires coses més, Messi ha tornat a l'aeroport per agafar un vol que el portarà a Xangai i que li permetrà complir el seu desig de jugar els Jocs Olímpics, un desig que només pot quedar frustrat si el Tribunal d'Arbitratge Esportiu dóna la raó al Barça.

Mentre Messi vola cap a la Xina, la resta de l'equip ha sortit a mig matí de Florència amb destinació a Chicago, on dilluns jugarà el primer amistós de la gira americana contra els Chivas de Guadalajara. La següent parada serà Nova York. Allà l'espera el New York Red Bulls dijous que ve. Després del partit, tornada a Barcelona per preparar el primer enfrontament oficial de la temporada, la prèvia de la Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut