El Barça manté la imbatibilitat al Palau, amb la victòria davant l'AEK d'Atenes per 68 a 54

El Barça de bàsquet continua sense perdre ni un sol partit de l'Eurolliga a la seva pista, al Palau Blaugrana i és el líder del seu grup. Ahir, en la novena jornada de la màxima competició europea, el Barça va derrotar l'AEK d'Atenes per 14 punts d'avantatge, 68 a 54. El partit va ser molt igualat fins el tercer quart. Va ser llavors quan Dejan Bodiroga va marcar les diferències.

El Barça manté la imbatibilitat del Palau i suma la setena victòria europea que, una setmana més, permet als blaugranes mantenir el liderat del grup de l'Eurolliga. L'AEK d'Atenes, l'equip més ben classificat de la competició va ser un rival incòmode fins ben entrada la segona part. En els primers vint minuts, 31 a 30, el Barça va perdre massa pilotes, no va tancar bé el rebot i no va poder controlar el joc. En la represa, l'equip de Pesic va poder capgirar el ritme del partit amb un parcial de nou a zero. Un triple i dos tirs lliures de Bodiroga, autor de quinze punts, i un contraatac culminat per Gregor Fucka van avançar el Barça definitivament. L'AEK, amb una sola victòria en nou jornades, ja no va tenir cap resposta física. El Barça va acabar pressionant el rival en una nit de bàsquet gens atractiu en què el millor va ser el resultat: 68 a 54.