Bàsquet

El Barça lluitarà contra el CSKA, l'Unicaja i la Lottomatica per un lloc als quarts de final de l'Eurolliga

L'AXA Barça no ho tindrà gens fàcil per accedir a la Final Four de l'Eurolliga. El sorteig del Top 16 celebrat aquest migdia a Madrid ha estat poc benèvol amb els interessos blaugrana i els catalans han quedat enquadrats en el grup G, on se les hauran amb el CSKA de Moscou, l'Unicaja de Màlaga i la Lottomatica de Roma. Els dos primers accediran als quarts final i en els encreuaments hauran de veure's les cares amb els millors del grup F, on hi ha el Madrid, el Maccabi, el Zalguiris i l'Olympiacos.

Actualitzat

Després d'encadenar tres derrotes en els últims quatre partits de la fase de grups, l'AXA Barça va aconseguir classificar-se per al Top 16 però va fer-ho a canvi de pagar un preu molt car. Els blaugrana han quedat enquadrats en el grup G i tindran com a rivals el CSKA, l'Unicaja de Màlaga i la Lottomatica de Roma.

Aquest ha estat el resultat del sorteig celebrat a Madrid per definir la distribució del Top 16 de l'Eurolliga. La resta de grups han quedat de la manera següent:

D
Panathinaikos
Montepaschi Siena
Efes Pilsen
Partizan Igokea

E
Lietuvos Rytas
Tau de Vitòria
Fenerbahçe Ulker
Aris TT Bank

F
Reial Madrid
Maccabi Elite
Zalgiris
Olympiacos

Es classifiquen els dos primers de cada grup. Després, un "play-off" al millor de tres partits determinarà els participants en la Final Four de Madrid. Els dos millors del G es veuran les cares amb els millors de l'F i els millors del D amb el de l'E. Així doncs, el Barça podria creuar-se un cop més amb el Reial Madrid per la lluita pel títol.

Anar al contingut