L'equip va aconseguir el rècord en l'anterior jornada, el 29 d'octubre, a la pista del BM Sinfín (22-27) (fcbarcelona.cat)
L'equip va aconseguir el rècord en l'anterior jornada, el 29 d'octubre, a la pista del BM Sinfín (22-27) (fcbarcelona.cat)
Handbol

El Barça Lassa celebra aquest dimecres, contra l'Ademar de Lleó, els 100 triomfs en la Lliga

L'equip d'handbol blaugrana commemorarà el rècord del centenar de victòries consecutives a la lliga Asobal durant la prèvia i el partit d'aquest dimecres al Palau contra l'Ademar de Lleó

Ramon AngladaActualitzat

Aquest dimecres al Palau Blaugrana (20.30) es jugarà un dels partits més importants de la Lliga Asobal, entre el primer classificat el Barça Lassa i l'Ademar de Lleó, el segon. Si la qualitat del joc no sigués prou al·licient, l'enfrontament tindrà una prèvia encara més especial: la commemoració del club blaugrama pel rècord de 100 victòries consecutives en Lliga. Aquesta gesta es va aconseguir el passat 29 d'octubre a la pista del BM Sinfín en vèncer 22-27.

El Barça ha preparat tota una celebració per immortalitzar aquesta fita i compartir-ho amb el públic assistent al Palau. Abans del partit, un centenar de nens i nenes de menys de 14 anys faran el passadís d'honor a la plantilla de l'handbol blaugrana. Els jugadors, a més, portaran durant l'escalfament una samarreta commemorativa del rècord i, durant el partit, una equipació on lluiran un logo recordatori. Una d'aquestes samarretes úniques serà donada al Museu del FC Barcelona, una altra als veterans de l'handbol i d'altres s'entregaran per a finalitats solidàries de la Fundació FC Barcelona.

La celebració no es quedarà aquí. La pista blava del Palau Blaugrana també formarà part d'aquesta efemèride. Dos logotips de gran format seran a la pista per recordar la fita. També, el club vol agrair als aficionats blaugranes que dimecres siguin al Palau regalant 100 pilotes d'handbol als assistents.

La valoració de Xavi Pascual

L'entrenador blaugrana Xavi Pascual ha volgut fer repàs de la situació que s'està vivint amb aquesta nova gesta. Per a Pascual "és una fita molt important que mostra la feina feta al llarg dels últims 3 anys". Però això no ve d'ara, segons el tècnic "el club porta treballant en la mateixa línia durant moltes temporades i els resultats es porten recollint en els últims 30 anys". Al vestidor la situació és immillorable i Pascual considera que, tot i el rècord, "es mantenen els mateixos valors de ganes i de compromís que ens porten acompanyant des del principi".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut