El partit es disputarà a l'Estadi Olímpic d'Hèlsinki. (Foto: FCB)
Barça

El Barça jugarà un partit de pretemporada contra l'HJK Hèlsinki el pròxim 9 d'agost en homenatge a Jari Litmanen

El pròxim dissabte 9 d'agost el Barça de Luis Enrique jugarà un partit de pretemporada contra l'HJK Hèlsinki, flamant campió de la Lliga finlandesa per cinquena vegada consecutiva. El partit serà també un homenatge a Jari Litmanen, que va ser jugador dels dos equips.

Actualitzat

El pròxim dissabte 9 d'agost el Barça de Luis Enrique jugarà un partit de pretemporada contra l'HJK Hèlsinki, flamant campió de la Lliga finlandesa per cinquena vegada consecutiva, en un duel inèdit entre tots dos clubs. Aquest partit amistós es disputarà a l'Estadi Olímpic de la capital finlandesa, on van tenir lloc els Jocs Olímpics del 1952 i que té capacitat per a 40.000 espectadors.

El partit serà també un homenatge a Jari Litmanen, que va ser jugador dels dos equips, i que farà d'ambaixador del matx. Els altres amistosos del primer equip blaugrana s'aniran confirmant al llarg dels pròxims dies.

Les entrades per a aquest partit es posaran a la venda aquest dimarts dia 27 de maig, a partir de les 9 del matí, a un preu de 29 euros la més barata.

Anar al contingut