Barça

El Barça juga amb foc per desfer-se del Betis i es manté a un punt de l'Atlètic (3-1)

El Barça ha jugat amb foc, però no s'ha acabat cremant i ha acabat derrotant el Betis per 3 a 1 en un mal partit al Camp Nou. Els blaugranes s'han desfet amb més problemes dels previstos del cuer de la Lliga i es mantenen a un punt de l'Atlètic a la classificació abans del decisiu duel de la Champions al Calderón.

Actualitzat

Una gran pancarta amb el lema "La Masia no es toca" ha presidit els instants previs al xiulet inicial al Camp Nou. Davant la visita del Betis, Martino ha fet poques rotacions i només ha donat descans a Cesc i Neymar pensant també en la tornada dels quarts de final de la Champions i ha apostat per una tripleta ofensiva amb Pedro, Alexis i Messi.

Després d'una sortida sense gaire intensitat, el Barça ha començat a buscar el gol conscient que no podia fallar pel triomf de l'Atlètic. Sense marge d'error, Xavi ha donat el primer avís amb un xut potent des de la frontal que ha fet lluir Adán i, pràcticament a continuació, Alexis ha forçat un penal comès pel català Jordi Figueras que Messi s'ha encarregat de transformar per inaugurar el marcador. L'argentí ha marcat 16 gols en els últims 11 partits, ja acumula 24 dianes a la Lliga i 350 en duels oficials amb la samarreta blaugrana.

Davant un rival enfonsat a la classificació, el joc del Barça ha estat força irregular i no ha tingut excessiva continuïtat. Els blaugrana, a mig gas i amb el cap en el decisiu duel europeu al Calderón, han jugat a ritme massa lent i han estat incapaços de fer el gol de la tranquil·litat abans del descans. Només Messi, amb una rematada ajustada fregant el pal, ha creat perill sobre la porteria d'Adán.

Nervis a la represa

L'inici de la represa ha mantingut el mateix guió. Sense canvis a cap dels dos equips, el Barça ha seguit adormit i un sector del públic del Camp Nou ha començat a perdre la paciència veient com el Betis ha passat a tenir el domini del joc. Els homes de Martino, imprecisos i sense el control de la pilota, han començat a jugar amb foc tenint en compte el resultat.

Els verd-i-blancs, sense res a perdre, han olorat la sang i Calderón ha decidit treure tota la pólvora que tenia a la banqueta. Rubén Castro i Jorge Molina, els dos màxims golejadors del cuer, han entrat amb l'objectiu de posar encara més l'ai al cor de l'afició blaugrana. En ple desconcert local, Pinto ha evitat l'empat desviant un xut de N'Diaye. I quan el Betis estava olorant l'empat, una jugada desafortunada ha acabat amb el 2 a 0 obra de Jordi Figueras, que ha desviat la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

Aquest gol semblava deixar el partit sentenciat però el Barça ha seguit jugant amb foc i el Betis ha respost de manera fulminant de la mà de Rubén Castro, que ha reduït distàncies per tornar a deixar el duel tal i com estava. La incertesa s'ha mantingut fins al minut 42, quan l'àrbitre ha xiulat un segon penal per unes mans de Juanfran dins de l'àrea. Adán ha aturat el xut de Messi però l'argentí ha recollit el refús per fer el definitiu 3 a 1. El Barça ha jugat amb foc però no s'ha acabat cremant i ha acabat derrotant el Betis en un mal partit. Els blaugranes s'han desfet amb més problemes dels previstos del cuer de la Lliga i es mantenen a un punt de l'Atlètic a la classificació abans d'afrontar el decisiu duel de la Champions al Calderón.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut