Barça

El Barça juga a les set al Calderón davant un Atlètic de Madrid que farà el primer passadís als campions

El Barça no caldrà que esgoti la segona oportunitat que tenia per sentenciar la Lliga. Ara el partit de les set al Calderón contra l'Atlètic de Madrid és intranscendent i només el rècord de 100 punts a la Lliga sembla un factor motivador per als jugadors. Tota la plantilla ha viatjat a Madrid, incloent-hi els lesionats Víctor Valdés i Éric Abidal.

Actualitzat
El Barça, el nou campió de Lliga, ha viatjat aquest matí cap a Madrid. Mai les hores prèvies a un partit tan complicat, com és el de l'Atlètic al Calderón, havien estat tan plàcides. I és que relaxa molt saber que ja ningú et pot prendre el títol de Lliga. Tota la plantilla ha viatjat aquest matí amb avió cap a Madrid, incloent-hi els lesionats Víctor Valdés i Éric Abidal. En el camí cap a l'aeroport tot eren cares somrients i salutacions als aficionats, que, a mig matí, eren a l'esplanada del Camp Nou per acomiadar l'equip. Felicitacions que s'han repetit poc abans d'agafar l'avió. Als jugadors del Barça, aquest diumenge a les set al Calderón, els faran el primer passadís de campions.

Les baixes de Valdés i Abidal s'uneixen a les dels defenses Carles Puyol i Javier Mascherano, encara que tots han pujat a l'avió amb l'equip, com també el porter del filial Jordi Masip, substitut de Valdés en la convocatòria. Malgrat aquestes absències, Tito Vilanova vol mantenir la tensió competitiva del seu equip i buscar el rècord de puntuació en una Lliga (100 punts), encara a l'abast del conjunt blaugrana. Per aquest motiu presentarà un alineació amb els teòrics titulars disponibles i la inclusió d'Adriano o Bartra a l'eix de la defensa, i Messi i Busquets que podrien tornar a jugar de titulars.

L'Atlètic, tercer a la taula, només ha perdut tres dels 25 partits oficials que ha jugat aquesta temporada al Calderón, i és l'equip menys golejat del campionat. Els matalassers no s'hi juguen res però tenen el colombià Radamel Falcao, sempre voraç cap al gol. A més, tornarà a l'onze el turc Arda Turan. Malgrat la proximitat de la final de la Copa del Rei, divendres que ve contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, només els brasilers Diego Costa i Filipe Luis, a més de la baixa per lesió de Mario Suárez, tindran descans.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut