Futbol

El Barça ja prepara el debut contra el Levski de Sofia sense temps d'assaborir la victòria contra l'Osasuna

Després del còmode 3-0 d'ahir contra l'Osasuna, el Barça ha tornat als entrenaments aquest diumenge al matí. Sense temps per assaborir la victòria, l'equip blaugrana ja se centra en el debut a la Lliga de Campions, dimarts que ve al Camp Nou contra el Levski de Sofia. Frank Rijkaard ha dirigit una suau sessió preparatòria que s'ha fet a la Masia, a la qual han assistit també els fills del davanter Gudjonhsen. Els jugadors han aprofitat per prendre contacte amb la pilota de la Lliga de Campions, la que s'utilitzarà en l'enfrontament de dimarts contra el Levski. Tot plegat presidit pel bon humor provocat per la victòria que va convertir el Barça en líder provisional de la Primera Divisió.

Actualitzat

Diumenge molt relaxat a la Masia. Tan relaxat que els primers a trepitjar la gespa han estat els fills d'Eidur Gudjohnsen, que han acompanyat el seu pare a la feina. Matí per pensar en la pilota de la Lliga de Campions, amb la qual, aquest diumenge, Eto'o s'ha començat a familiaritzar. I tot pel partit d'ahir. Perquè encara no s'havia jugat un minut de joc i Eto'o obria la llauna navarresa després d'un teva-meva de llibre entre Deco i Ronaldinho.

Com la temporada passada i en fa dues, el camerunès ha començat la Lliga al cent per cent, després d'una pretemporada en què el gol l'havia esquivat força. Doncs ahir, no un, sinó dos gols, va firmar el davanter centre. I encara més. Abans del descans, feia l'assistència per a Messi, que deixava dat i beneït el partit amb el 3-0. Després, a dosificar pensant en la Lliga de Campions, que arrenca dimarts.

"Segurament, el Barça és el favorit perquè va guanyar l'any passat. Però crec que no és més favorit que altres grans equips, com el Reial Madrid, el Milan, l'Inter, o el Bayern de Munic", ha dit Thuram en roda de premsa. El francès, que va ser titular en el lloc de Puyol, ha assegurat que no va sentir més pressió per haver substituït el capità blaugrana.

Tot plegat ha fet que l'ambient, aquest diumenge al matí, fos especialment relaxat. Amb els jugadors enjogassats, i amb Rijkaard rient com el primer. I amb els fills de Gudjohnsen encara sobre la gespa, però amb un cangur molt especial: Sylvinho.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut