Barça

El Barça intentarà trencar a favor seu l'empat particular en les finals de Copa davant el Madrid

El F. C. Barcelona tornarà a jugar una final de Copa gairebé 2 anys després d'aconseguir el seu últim títol en aquesta competició, el 25 de maig del 2012. El Barça és l'equip amb millor historial en aquesta competició, amb 26 títols, 8 més que el Reial Madrid. Serà la setena vegada en la història de la Copa que la final la disputin Barça i Madrid, amb 3 victòries per a cada equip fins ara.

Actualitzat

El F. C. Barcelona, després d'eliminar en semifinals la Reial Societat, tornarà a jugar una final de Copa gairebé 2 anys després d'aconseguir el seu últim títol en aquesta competició, el 25 de maig del 2012. En aquella ocasió, l'equip que entrenava Josep Guardiola va tancar l'enfrontament contra l'Athletic de Bilbao abans del descans (3-0). De les sis últimes finals, els blaugranes n'han disputat quatre.

El Barça és l'equip amb més bon historial en aquesta competició, amb 26 títols, 3 més que l'Athletic Club de Bilbao i 8 més que el seu rival d'aquesta temporada, el Reial Madrid. Serà la setena vegada en la història de la Copa que la final la disputin Barça i Madrid, amb 3 victòries per a cada equip fins ara. L'últim precedent, el del 2011, es va tancar amb una victòria en la pròrroga del Reial Madrid de Mourinho, amb un gol de cap de Cristiano Ronaldo.

Les dues últimes finals entre aquests dos equips s'han disputat a Mestalla, l'estadi del València, un dels màxims candidats per acollir també aquesta. El camp reuneix dos requisits bàsics: una bona capacitat i una distància similar respecte a Barcelona i Madrid. El partit, previst per al proper 19 d'abril, podria veure alterada la seva data ja que la setmana següent estan programades les semifinals de la Lliga de Campions. La presència d'algun dels dos equips en aquesta fase de la competició europea podria fer moure de dia la cita.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut