Futbol

El Barça i Valdés acosten posicions de cara a la renovació del porter per les cinc pròximes temporades

Víctor Valdés ha estat una de les peces fonamentals del Barça en la temporada del triplet. Valorat per Guardiola i per tota la plantilla, la seva continuïtat al club és, doncs, una prioritat per a la secretaria tècnica. Després de diversos i polèmics estira-i-arronsa, ara sembla que les postures del porter i les del FC Barcelona s'acosten. El club hauria ofert al jugador de l'Hospitalet un contracte de cinc temporades i una fitxa de les més altes del vestidor. La negociació, però, tot just ha començat.

Actualitzat
Víctor Valdés és un dels quatre jugadors que acaba contracte el 2010 juntament amb Puyol, Márquez i Eto'o, i sembla que la seva renovació és una de les que primer es podria confirmar. Les negociacions no seran fàcils, però sembla que cada dia les posicions del club i el jugador estan molt més a prop.
El Barça li ofereix cinc temporades amb una retribució que el situaria en l'elit del vestidor blaugrana, tot i que es mantindria lluny de les pretensions que demanava el seu representant fa mesos, quan va dir que Valdés hauria de guanyar el mateix que Iker Casillas. El Barça es nega a pagar-li sis milions d'euros per any amb primes a banda, però tant el club com el mateix Valdés han expressat el seu desig de mantenir la relació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut