El Barça i una selecció mundial marquen set gols en el partit contra la sida

La lluita contra la sida ha estat motiu d'un espectacle futbolístic entre el Barça i una selecció internacional dirigida per Johan Cruyff. El resultat final, favorable al Barça, 4-3, però això era, de fet, el menys important, perquè els ulls estaven pendents del bon joc i dels fons recaptats, que es destinaran a projectes de Metges sense Fronteres a diversos països d'Àfrica i l'Amèrica Central. Iniesta ha obert el marcador i Nakata l'ha empatat en el minut 18. Deco i Messi han marcat per al Barça abans del descans. En la segona part, McCarty ha retallat diferències, però Belletti ha aconseguit el 4-2. Petrov ha marcat el definitiu 4-3.

Els jugadors del Barça i de la selecció mundial han aparegut plegats a la gespa del Camp Nou amb una pancarta que demanava "Tractament per a tothom" per combatre el virus de la sida. Aquest amistós ha servit per tornar a veure assegut en una banqueta del Camp Nou Johan Cruyff, que, amb Txiki Begiristain, ha dirigit el combinat mundial. Andrés Iniesta, amb un xut des de la llarga distància, ha superat el porter ja retirat Jorge Campos, i ha fet pujar el primer gol del partit al marcador. El japonès de la Fiorentina Nakata ha fet l'empat després d'una gran jugada personal del nigerià Kalu Uche. Rijkaard ha hagut de canviar d'urgència Giuly amb problemes musculars. Ni en els amistosos, el Barça s'escapa de les lesions. Amb un altre xut espectacular de Deco, el Barça s'ha tornat a avançar en el marcador. El substitut de Giuly, Messi, ha fet el tercer en una altra jugada espectacular. Només començar la segona meitat, Benni McCarthy ha reduït diferències amb el 3-2. El partit ha estat tan amistós que Campos, que en la primera meitat ha fet de porter, en la segona ha jugat de davanter centre. Belletti ha marcat el 4-2 en una acció que hauria firmat el seu compatriota Ronaldinho. El búlgar Petrov, en els últims intants de partit, ha establert el 4-3 definitiu.