Barça

El Barça ha habilitat aquest dissabte i diumenge un espai de condolences a la tribuna principal del Camp Nou

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha habilitat un espai de condolences a la tribuna principal del Camp Nou, obert a tothom que vulgui mostrar el seu record i afecte cap a la figura de Francesc "Tito" Vilanova. Aquest espai de condolences estarà obert aquest dissabte, 26 d'abril, a partir de les 9 del matí i fins a les 11 de la nit, i diumenge, 27 d'abril, de 9 a 15 hores.

El Barça també ha informat que la cerimònia religiosa en memòria de Francesc 'Tito' Vilanova tindrà lloc aquest dilluns 28 d'abril, a les 20 hores, a la catedral de Barcelona (Pla de la Seu, s/n, 08002 Barcelona).

El club ha mostrat, mitjançant un comunicat, el seu condol a la família amb qui "comparteix aquests moments de dolor juntament amb els socis, aficionats del Barça i tot el món del futbol i l'esport". 

L'entitat blaugrana ha volgut recordar que la voluntat de la família és viure la pèrdua en la més estricta intimitat, per la qual cosa s'ha habilitat una zona a l'estadi per deixar les mostres d'afecte cap a la figura de l'entrenador.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut