Eurolliga

El Barça guanya per primer cop a la pista de l'Olimpija i es referma invicte al primer lloc

L'equip de bàsquet del Barcelona segueix imposant la seva llei a Europa, i també a l'ACB. Ahir va sortir victoriós d'un camp on no havia aconseguit mai una victòria, el de l'Olimpija de Ljubljana. Les claus de la victòria van ser una defensa seriosa i un Bodiroga decisiu en els últims minuts. Amb aquesta victòria l'equip blaugrana ja en suma nou de consecutives, tres en competició europea i sis a l'ACB.

El Barça va guanyar per primer cop a la pista de l'Olimpija de Ljubjana i es referma com a líder en solitari del seu grup. Els blaugrana van ser superiors en tot moment als eslovens. Al descans ja tenien un avantatge de 9 punts, i van acabar guanyant de 6, 63 a 69. Els eslovens, que han perdut el seu segon partit a l'Eurolliga, sembla que no s'han refet de la marxa del seu líder l'any passat, Vlado Ilievski, que ahir va intentar lluir-se com a blaugrana davant del seu exequip. El base va anotar 12 punts, amb dos triples de tres intens. Un cop més, Dejan Bodiroga va ser un jugador decisiu. L'aler va ser el màxim anotador del Barça amb 15 punts. Rodrigo de la Fuente, amb 13 punts, també va estar molt inspirat. L'entrenador blaugrana Svetislav Pesic, que va comptar amb Fucka, recuperat de la grip, i Varejao, durant uns minuts, va preferir reservar Dueñas. Finalment, victòria del Barcelona, que ja en suma nou de consecutives, tres a l'Eurolliga i sis a l'ACB.