Champions

El Barça guanya per 3 a 0 el partit d'anada contra el Legia de Varsòvia

El Barça ha guanyat el Legia de Varsòvia per 3 a 0, en el partit d'anada de la prèvia de la Lliga de Campions. S'ha avançat Frank de Boer en el minut 8 de la primera part, d'un llançament de falta. El nou fitxatge del Barça, Riquelme, que ha debutat en la segona part, en el lloc de Luis Enrique, ha fet el segon gol en el minut 35, d'un fort llançament de fora de l'àrea. Ja en temps de descompte ha marcat Cocu, de cap, un llançament de córner que ha fet Mendieta.

Des del començament, el Barça ha dominat el partit, tant al marcador com al camp. En la primera part del primer partit oficial, el Barça ha protagonitzat clares ocasions de gol, sobretot a mans de Luis Enrique i Kluivert. En el minut 8 arribava el primer gol del partit. Frank de Boer ha estat l'encarregat de marcar-lo, fruit del xut d'un llançament de falta que ha superat sense dificultats al porter Stanew. Durant la segona part, el Barça ha jugat a l'atac i ha provocat nombroses ocasions de gol. Però el Barça ja ha abaixat el ritme amb què jugava en la primera part i es començava a mostrar una mica cansat. En el minut 13 d'aquesta segona part, el Barça feia el primer canvi. Riquelme, el nou fixatge del Barça, entrava per Luis Enrique, fet que ha provocat el canvi de capitania, que ha assumit Cocu. La incorporació de Riquelme al camp ha estat molt positiva per als blaugranes, ja que ha estat l'autor del segon gol gràcies a un fort llançament de fora de l'àrea. Set minuts abans del final, els blaugranes feien el segon canvi: Christanval substituïa Puyol, que ja ho havia sol·licitat. Ja en temps de descompte, Cocu ha marcat de cap el tercer i últim gol dels blaugranes gràcies a un llançament de córner que ha fet Mendieta. Uns 50.000 espectadors han volgut donar suport al seu equip. Aquest partit ha suposat el segon debut del tècnic holandès a la banqueta blaugrana.