Handbol

El Barça guanya el Tussem Essen per 36 a 26 i s'apropa als quarts de final de la Copa EHF

El Barça ha donat un pas de gegant per aconseguir la classificació per als quarts de final de la Copa EHF d'handbol després de guanyar en el partit d'anada al Palau Blaugrana al conjunt alemany del Tussem Essen per un contundent 36 a 26. Els homes de Valero Rivera han superat amb més facilitat de la prevista un dels rivals més perillosos d'aquesta competició. L'equip blaugrana sempre ha anat per davant en el marcador i ha anat eixamplant el seu avantatge fins aconseguir una important renda de deu gols per afrontar amb garanties el partit de tornada a terres alemanyes.

El Barcelona només ha necessitat deu minuts per encarrilar l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa EHF contra el Tusem Essen alemany. L'eficàcia en els llançaments a distància de Jerome Fernández i, sobretot, de Laszlo Nagy ha servit per contrarestar la duresa amb què actuava la defensa alemanya. De mica en mica, els jugadors de Valero Rivera han començat a marcar diferències en el marcador. L'entrada de David Barrufet ha donat encara més consistència a la rereguarda i, en arribar al descans, els catalans ja dominaven de 4, 18 a 14. La segona meitat ha estat espectacular. La primera línia blaugrana ha seguit marcant amb facilitat i la renda cada cop s'ha fet més gran. En els últims instants ha arribat a ser d'onze, però ha quedat, finalment, en 10, ja que els alemanys han transformat un penal amb el temps acabat. Probablement servirà de ben poc, ja que donen la eliminatòria per perduda. Dimecres, el Barcelona rep el Ciudad Real al Palau Blaugrana, en un partit que servirà per decidir el líder de la Lliga Asobal. Per la seva banda, el Granollers ha caigut derrotat a la pista de l'Alcobendas per 27 a 23.