LLIGA ACB DE BÀSQUET

El Barça guanya el Tau per 91-75 i iguala a un la semifinal de l'ACB

El Barça de bàsquet va igualar a un la semifinal de l'ACB contra el Tau, en vèncer l'equip de Vitòria per 91-75. L'equip blaugrana no es va deixar sorprendre i es va imposar clarament al Palau, amb un destacat partit d'Okulaja, màxim anotador amb 20 punts, i un espectacular Digbeu, que va fer vibrar tota l'afició blaugrana. Ara, l'eliminatòria es trasllada a Vitòria.

En el primer quart, el Barça ja va demostrar la seva superioritat davant del conjunt alabès, que en només deu minuts ja havia encaixat 30 punts i que veia com el conjunt català s'avançava en el marcador en nou punts (30-21). Bennet, un dels homes clau de l'equip visitant, no va aconseguir fer el primer bàsquet fins a l'últim minut d'aquest primer quart. En el segon quart, l'avantatge blaugrana es va incrementar en quatre punts respecte al primer quart. Digbeu va ser un dels homes clau d'aquest quart, amb dos triples consecutius que van fet créixer el conjunt d'Aíto. Per evitar que augmentés la diferència en el pròxim quart, el Tau havia de millorar. L'u contra u havia estat una de les claus del Barça, que marxava als vestidors amb tretze punts de diferència (54-41). En el tercer quart, les coses encara van empitjorar més per als homes de Dusko Ivanovic, que van veure com els catalans s'escapaven en el marcador (75-58). El Tau ja semblava que donés el partit per perdut. L'últim quart només va servir per reivindicar la superioritat dels homes d'Aíto, que es van acabar imposant per 91 a 75. Ara, l'eliminatòria es trasllada a Vitòria.