Actualitat blaugrana

El Barça guanya el Racing amb un gol d'Henry en un partit molt avorrit (1-0)

El Barça guanya, però no convenç. Dos xuts a porta en 90 minuts és un bagatge molt pobre per a un equip que aspira a desbancar el Reial Madrid del primer lloc de la classificació. Henry ha estat l'únic que l'ha encertada dins la porteria visitant, i ha estat gràcies a una errada de César Navas, que ha refusat malament un córner. El Camp Nou, a més, ha xiulat Giovani dos Santos i només s'ha animat quan Messi ha entrat al camp al minut 65. La veritat és que tampoc el Racing ha tingut ambició; un xut d'Òscar Serrano refusat per Valdés ha estat la seva única ocasió de gol. I és que els càntabres donen prioritat a la Copa.

Actualitzat

Amb Deco a l'alineació titular i el Camp Nou més buit que de costum, al Barça li ha costat engegar la màquina davant el Racing. Giovani ho intentava fent la guerra pel seu compte, la qual cosa ha provocat murmuris de reprovació a les graderies, i Henry ha fallat dues ocasions enviant la pilota als núvols. Ara bé, a la tercera, el francès no ha perdonat: servei de córner, mal refús de César Navas i cop de cap de Thierry al fons de la xarxa. El gol arribava al minut 30, en la primera rematada blaugrana entre els tres pals. El Racing, massa innocent, no ha creat cap jugada perillosa abans del descans.

A la represa, tres quarts del mateix; o encara pitjor, perquè el Racing hauria pogut empatar amb un xut d'Òscar Serrano que ha desviat Valdés. I el Barça, jugant a mig gas, només ha creat perill amb un tir d'Iniesta que ha aturat Coltorti sense gaires problemes. Amb aquest panorama, el públic només s'ha animat quan Messi ha substituït un Giovani que ha tornat a sentir xiulets. Però el retorn de l'argentí tampoc ha servit per revitalitzar un Barça que, d'altra banda, tampoc ha trobat gaire oposició en un Racing que ni s'ha dignat a buscar-li les pessigolles. Ja ho deia Marcelino a la prèvia: als cantàbres els interessa més la Copa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut