El Barça guanya el Monterrey en el primer partit amistós de la gira americana (0-3)

El Barça ha començat amb bon peu la seva gira americana de pretemporada. Aquesta matinada els blaugranes s'han imposat al Tigres de Monterrey per 0-3, en un partit on s'ha fet evident l'expectació que genera l'equip català. Evidentment, els més aclamats han estat els jugadors mexicans del Barça, Rafa Márquez i Giovanni dos Santos. Però de nou l'estrella ha tornat a ser Ronaldinho. El crac brasiler ha sentenciat el partit amb un espectacular llançament de falta i ha donat mig gol fet a l'islandès Gudjohnsen, que d'aquesta manera s'ha estrenat com a golejador blaugrana.

Giovanni dos Santos i Rafa Márquez han centrat l'atenció dels aficionats mexicans en el primer partit del Barça en la gira americana, contra el Tigres de Monterrey. Un Barça que s'ha avançat al marcador als set minuts en una jugada afortunada que Briceño ha enviat al fons de la seva porteria en un rebuig desafortunat.

Poc després ha arribat una acció de Jordi Gómez sobre Saritama que l'àrbitre ha castigat amb penal. El mateix Saritama ha estat l'encarregat de llançar-lo, però Valdés li ha vist clarament les intencions i ha aturat el seu llançament. Rijkaard ha substituït Márquez als 20 minuts per Edmílson. El mexicà s'ha retirat enmig d'una gran ovació.

Tot i estar més rodat, el Tigres no ha inquitetat gaire Valdés. A banda del penal, una acció de Saritama ha estat la més destacada abans del descans.

L'altre ídol local, Giovanni dos Santos, ha jugat els primers 45 minuts sencers i un xut sense perill ha estat el més destacat que ha fet sobre el camp.

La segona part ha tingut un únic protagonista: Ronaldinho. El brasiler ha aixecat passions només de sortir a escalfar. Amb només un dia d'entrenament, pràcticament ha tocat dues pilotes. Suficients, però, per sentenciar el partit. A la primera, llançament de falta que ha suposat el 0-2. A la segona, ha donat mig gol a Gudjohnsen perquè l'islandès s'estreni com a golejador blaugrana. Al final del partit, els jugadors del Tigres feien cua per saludar-lo. L'àrbitre tampoc ha desaprofitat l'ocasió per immortalitzar el moment.