El Barça guanya el Girona (3-2) i serà el rival de l'Espanyol a la final de la Copa Catalunya

El Barça jugarà la final de la Copa Catalunya contra l'Espanyol, després de derrotar el Girona (3-2). Babunski ha obert el marcador per als d'Eusebio i Chando ha fet l'empat abans del descans. En la represa, Cuenca, de penal, ha tornat a avançar el Barça, però Chando ha neutralitzat el marcador. Finalment, Ilie Sánchez ha donat el triomf al Barça.

El Barça jugarà la final de la Copa Catalunya contra l'Espanyol, després de derrotar el Girona (3-2). Abans del partit s'ha fet un emotiu homenatge a Tito Vilanova.

Els blaugranes han fet equip amb una combinació de futbolistes del filial i del juvenil, més Isaac Cuenca com a únic representant del primer equip. El primer contratemps ha estat abans del partit. El porter Bañuz s'ha lesionat en l'escalfament i ha hagut de cedir el seu lloc a Ortolá.

Babunski ha obert el marcador per als d'Eusebio, al minut 19 de partit. Però, abans del descans, Chando ha fet l'empat abans del descans.

En la represa, Eloi Zamorano ha comès un penal sobre Espinosa. Cuenca, que feia 15 mesos que no jugava per culpa de les lesions al genoll, ha agafat la responsabilitat i ha transformat la pena màxima. Però, un minut després, Chando ha tornat a situar l'empat al marcador, de cap.

Finalment, al 79, i, després d'un córner, ha arribat el 3-2 en una pilota que ha pentinat el capità blaugrana Ilie Sánchez.

Dimecres de la setmana que ve es repetirà la final de la temporada passada, és a dir, Barça-Espanyol.