Actualitat blaugrana

El Barça guanya el Figueres (1-2) en el segon amistós de pretemporada

El Barça ha guanyat el Figueres per 1-2 en l'amistós disputat al Municipal de Vilatenim. Els de Frank Rijkaard han donat una imatge bastant millor que la del partit contra el Banyoles, en què van empatar a un. L'equip de la primera meitat, amb majoria de titulars, ha superat els empordanesos per 0-2, amb gols de Luis García i Ronaldinho, que ha tornat a fer de capità. En la segona meitat, amb un carrussel de canvis, els blaugranes han baixat una mica de nivell i Jito ho ha aprofitat per fer el gol dels empordanesos.

Frank Rijkaard ha presentat un onze inicial amb molts dels considerats titulars, com Ronaldinho, Valdés, Belletti, Oleguer, Sylvinho, Motta o Luis García. En els compassos inicials ha hagut de variar les seves intencions, ja que Motta s'ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Òscar López. L'italobrasiler té una distensió al genoll i podria estar de baixa entre una i dues setmanes. Després d'una primera mitja hora amb domini del Figueres, el Barça ha començat a marcar diferències. En el minut 30, Luis García, amb un xut des de fora de l'àrea, ha fet el 0-1, i, vuit minuts després, Ronaldinho ha fet el 0-2 amb una vaselina molt bonica. Els blaugranes han fet l'habitual carrussel de canvis en la segona meitat i han baixat de seu rendiment respecte a l'últim quart d'hora del primer temps. En el minut 62, Jito ha fet l'1-2 superant amb habilitat el porter Rubén. El partit s'ha anat descafeïnant a mesura que passaven els minuts i només accions puntuals de Ronaldinho, que ha jugat tot el matx, i Messi han encès una mica els ànims dels aficionats.