Lliga ACB

El Barça guanya a Sevilla i el Caprabo Lleida perd a casa, contra el Pamesa

Els de Svetislav Pesic han guanyat per 66 a 72 i sumen la seva novena victòria consecutiva entre ACB i Eurolliga. Un altre cop, el Barça ha basat el seu triomf en la defensa. Una bona mostra d'aquest fet és el resultat al descans, 18 a 28, i han deixat els andalusos amb només 5 punts en el segon quart. El lituà Donatas Slanina, botxí del Casademont Girona la jornada passada, ha estat l'únic argument ofensiu del Caja San Fernando, amb 25 punts. Bodiroga (20 punts) i Grimau (15 punts) han portat el pes ofensiu dels catalans. Dueñas, que tornava després de la lesió, ha fet 4 punts i ha agafat 5 rebots en 16 minuts de joc.

El Caprabo Lleida no ha pogut contra el Pamesa València i ha perdut a Barris Nord per 74 a 80. Els d'Edu Torres s'han vist superats per un rival que va millorant i que ha basat el seu triomf en les bones actuacions de Rigaudeau (19 punts) i Dikoudis (23 punts) i en uns excel·lents percentatges de llançaments de camp. Els lleidatans han estat nefastos en els triples (5 bàsquets de 26 intents) i només l'esperit d'equip els ha permès mantenir opcions fins el final. El portuguès Sergio Ramos, amb 17 punts, ha estat el màxim anotador del Caprabo.