Eurolliga

El Barça guanya a Pau, per 72 a 84, i es classifica per a la següent fase de l'Eurolliga

El Barça de bàsquet ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives fora de casa en l'Eurolliga i amb el vuitè triomf en la competició es consolida com a colíder del seu grup i s'assegura el pas a la següent ronda, en la qual hi haurà els 16 millors equips d'Europa. Els homes de Pesic van guanyar, per 72 a 84, el Pau Orthez, amb 20 punts de Jasikevicius i 15 de Bodiroga. Amb aquesta derrota, el Pau diu adéu a la competició. El Benetton, que va guanyar l'Alba de Berlín, acompanya el Barça al capdamunt de la classificació del grup. Així, el duel entre tots dos conjunts en pista italiana d'aquí a quinze dies s'intueix decisiu per determinar el liderat final del grup.

Els blaugranes van tenir controlat el primer quart, però en l'últim minut el Pau Orthez va reaccionar amb un parcial de 7 a 0, que va deixar el marcador ajustat: 19 a 21. El partit es va igualar molt, i en el minut 14 va arribar el primer avantatge francès en el marcador. Va entrar Roberto Dueñas per capgirar la situació. Això va reactivar el joc interior del Barça, que va tornar a manar tímidament en el marcador. El joc exterior també va funcionar, amb prop d'un 50% d'efectivitat. i va permetre arribar al descans amb 39 a 47. Jasikevicius va estar molt fi en el joc exterior i el Barça va fer forat en el marcador a mesura que avançava la segona part. Dejan Bodiroga, no cal dir-ho, va jugar amb la regularitat de sempre i va arribar als 15 punts, aconseguits en els moments més compromesos. El tercer quart va acabar amb la màxima diferència a favor del Barça, divuit punts: 51 a 69. L'últim quart va començar calent. Els àrbitres van xiular una falta antiesportiva a Nacho Rodríguez en considerar que havia colpejat voluntàriament un jugador del Pau en una acció ofensiva blaugrana. El domini del Barça era aclaparador i el partit estava trencat. Els últims minuts els van jugar els joves Bravo i Alzamora. El marcador hauria sigut més favorable al Barça si Andersson Varejao no hagués fallat els 6 tirs lliures que va llançar. Al final, vuitena victòria blaugrana, que permet al Barça seguir compartint el liderat del grup amb el Benetton.