Eurolliga

El Barça guanya a Berlín 66 a 80 i serà un dels caps de sèrie en el sorteig dels Top 16

El Barça va fer valer la seva clara superioritat sobre l'exequip de Svetislva Pesic i va segellar la seva classificació a vuitens de final de l'Eurolliga amb un triomf 66 a 80. D'aquesta manera, els blaugrana passen com a caps de série del Top 16. Bodiroga, amb 21 punts, i Navarro, amb 16, van ser els millors del Barça. Per l'Alba, Stanojevic va ser l'únic que va jugar i, amb 30 punts, en va fer gairebé la meitat que tot el seu equip.

El Barça va començar el partit molt concentrat i convençut d'aconseguir la victòria per rubricar la classificació de l'equip per als vuitens de final. Roberto Dueñas i Patrick Femerling van dominar sota les anelles, tant en defensa com en atac. La superioritat blaugrana en el rebot ha estat total, 39 a 24. L'Alba està molt lluny en qualitat dels blaugranes i va arribar al descans amb només 26 punts en el marcador. El Barça en va fer 19 més, 45, i semblava tenir el matx pràcticament sentenciat. Tot i això, l'inici de la segona part va començar amb una fase de desencert blaugrana que va permetre que l'Alba estabilitzés el deavantatge al voltant de la barrera psicològica dels 10 punts. El Barça va perdre concentració i el joc es va convertir en un disbarat. Només amb els punts de Bodiroga i Navarro, el Barça en va tenir prou per tenir fins al final una certa tranquil·litat en el marcador.