El Barça goleja el Sevilla al Sánchez Pizjuán gràcies a una segona part espectacular

El Barça ha demostrat per què és el líder sòlid de la Lliga i ha golejat el Sevilla per 0-4 en un partit que s'ha decidit a la segona meitat. Després d'una primera part intensa però sense gols, a la represa els blaugrana han senteciat en només 13 minuts, amb gols d'Eto'o, Baptista en pròpia porta i Ronaldinho. Giuly ha culminat la golejada en el minut 73 i Albertini ha pogut debutar amb la samarreta blaugrana rendint a un bon nivell. El Barça és el primer equip que guanya al Sánchez Pizjuán aquesta temporada i es consolida en el liderat de la Lliga.

Sevilla i Barça han protagonitzat un partit de poder a poder i amb moltes oportunitats de gol que s'ha acabat decantant a favor dels blaugrana. Amb l'única novetat de Sylvinho per Gio a l'onze inicial, el Barça ha començat dominant i ha tingut les primeres ocasions de perill. En el minut 9, Esteban ha desviat a córner un xut d'Eto'o des de la frontal. Poc després, Ronaldinho ha tingut dues ocasions pràcticament consecutives amb dos cops de cap en què Esteban i David sota pals han evitat que pugés el 0-1 al marcador. La resposta del Sevilla ha estat ràpida i Adriano, el dia del seu debut, ha pogut fer l'1-0 amb una vaselina que ha sortit fregant el travesser. El ritme del partit ha estat trepidant i els locals han pres el control de l'esfèrica. Valdés, amb dues bones aturades, ha salvat dues rematades d'Antoñito, el davanter més actiu de l'equip de Joaquín Caparrós. En el minut 34, el mateix Antoñito ha reclamat un possible penal per una caiguda a l'interior de l'àrea blaugrana i 4 minuts després, Turienzo Álvarez no ha considerat unes clares mans de Belletti molt protestades pels jugadors i el públic local. En el tram final de la primera part, el Barça ha pogut desfer l'empat però Ronaldinho ha perdonat amb un xut massa creuat i amb una espectacular xilena per sobre del travesser. L'intercanvi de cops de la primera meitat ha acabat sense gols però només als 13 minuts de la represa, el Barça ha sentenciat de forma sorprenent. Rijkaard ha donat entrada a Albertini per Belletti i l'italià ha rendit a un bon nivell en el seu debut com a blaugrana. En el 48, Eto'o ha inaugurat el marcador aprofitant una gran assistència de Ronaldinho. El 0-1 ha deixat molt tocats els locals, que han vist com en una desgraciada jugada ha arribat el 0-2 en el minut 56. A la sortida d'un córner picat per Xavi, Baptista ha rematat amb el cap al fons de la seva pròpia porteria i només dos minuts després, Ronaldinho ha fet el tercer, que ha emmudit el públic del Sánchez Pizjuán. Amb el partit completament sentenciat, Aitor Ocio ha donat el gran ensurt del dia després de xocar amb el cap de Ronaldinho en una pilota dividida. El defensa basc s'ha marejat pel fort cop que ha rebut i ha hagut de ser substituït. En el minut 73, Giuly ha completat la golejada amb el definitiu 0-4. El francès no marcava a la Lliga des del partit contra el Sevilla al Camp Nou de la primera volta. El Barça s'ha convertit en el primer equip que guanya aquesta temporada al Sánchez Pizjuán i amb 51 punts es referma en el liderat en solitari, amb 10 punts d'avantatge sobre el Reial Madrid, que diumenge ha de jugar al camp del Numància.