Futbol

El Barça farà una rua aquesta tarda per celebrar el títol de Lliga

El primer equip del FC Barcelona oferirà el títol de Lliga a la seva afició amb una rua dilluns a la tarda. La comitiva sortirà del port i acabarà al costat del Camp Nou. Les noies de l'equip femení, que van guanyar la Lliga la setmana passada, també participaran en la rua.

Actualitzat
El primer equip del FC Barcelona oferirà el títol de Lliga a la seva afició amb una rua dilluns a la tarda, a partir de dos quarts de set. La comitiva sortirà del port i acabarà al costat del Camp Nou. Les noies de l'equip femení, que van guanyar la Lliga la setmana passada, també hi participaran.

L'inici de la celebració està previst per a les 18.30 de la tarda i el punt de partida serà el World Trade Center, al port. La caravana enfilarà consecutivament el passeig Colom, la Via Laietana, trencarà per ronda Sant Pere per anar a buscar la plaça Catalunya, pujarà pel passeig de Gràcia fins a Aragó i l'avinguda de Roma. Tornarà a pujar per Urgell i l'avinguda de Sarrià fins al punt d'arribada, la plaça Doctor Ignasi Barraquer.

La tradicional celebració al Camp Nou es farà diumenge que ve, 19 de maig, a les nou del vespre, amb motiu del partit davant del Valladolid.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut