Barça

El Barça fa un últim entrenament abans de marxar cap a Bielorússia, on dimecres s'enfrontarà amb el BATE Borissov

Aquesta setmana torna la Lliga de Campions. El Barça s'enfronta dimecres al BATE Borissov, en el que serà el segon partit de la lligueta de grups després de l'empat a l'estadi davant del Milan. L'equip sortirà aquest dimarts del Camp Nou a un quart de nou del matí i a les nou agafarà l'avió cap a Minsk, la capital de Bielorússia. Aquest dilluns el Barça ha fet l'últim entrenament a casa, i dimarts ho farà a l'escenari del partit. Per a aquest partit, Guardiola ha convocat els 18 jugadors disponibles del primer equip, a més dels jugadors del filial Jonathan dos Santos i Isaac Cuenca.

Actualitzat
Així, els futbolistes que viatjaran aquest dimarts a Bielorússia per disputar la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions són: Valdés, Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Mascherano, Fontàs, Abidal, Maxwell, Adriano, Sergio Busquets, Keita, Xavi, Thiago, Cesc, Villa, Messi, Pedro, Dos Santos i Cuenca.

Són baixa per lesió per a aquest partit Andrés Iniesta i Alexis Sánchez, que es recuperen de dues lesions musculars, i Ibrahim Afellay, que en els pròxims dies passarà pel quiròfan després de trencar-se la setmana passada el lligament encreuat anterior del genoll esquerre.

El vestidor s'esforça per rebaixar l'eufòria després de la golejada a l'Atlètic de Madrid, però a més, l'enèsima exhibició de Leo Messi de dissabte passat continua sorprenent els seus companys, que reconeixen que no veuen límit a l'argentí. "És normal, perquè és el millor del món. Està fent coses increïbles, cada dia sorprèn amb un nou rècord en el qual es bat a si mateix. Avui dia ningú s'hi pot comparar i tots estem encantats de veure'l cada dia amb aquesta samarreta", ha explicat aquest dilluns David Villa.

Piqué i Puyol, a qui Guardiola va reservar contra l'Atlètic, podrien coincidir dimecres per primer cop aquesta temporada a l'eix de la defensa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut