Barça

El Barça fa pinya amb un dinar de germanor per afrontar el tram decisiu de la temporada

Amb Tito Vilanova lluny i després de les últimes ensopegades, el Barça necessita fer-se fort i recuperar la confiança per afrontar el partit clau contra el Milan. Per això, la plantilla ha decidit compartir taula, aquest dimecres al migdia. La Masia Can Ferran, a Sant Quirze del Vallès, ha estat el lloc escollit per al dinar entre cos tècnic i jugadors del primer equip, com ja han fet altres vegades.

Actualitzat
Amb Tito Vilanova lluny i després de les últimes ensopegades, el Barça necessita fer-se fort i recuperar la confiança per afrontar el partit clau contra el Milan. Per això, la plantilla ha decidit compartir taula, aquest dimecres al migdia.

La Masia Can Ferran, a Sant Quirze del Vallès, ha estat el lloc escollit per al dinar entre cos tècnic i jugadors del primer equip, com ja han fet altres vegades. Fa dos anys, al mateix escenari, la reunió es va produir per celebrar el títol de Lliga.

Després de l'entrenament matinal a la ciutat esportiva, els jugadors han anat arribant al voltant de les dues del migdia, encara que alguns com el capità Carles Puyol o Leo Messi han estat dels últims a arribar, ja que a aquella hora havien d'acudir a actes amb el club i un dels seus patrocinadors, respectivament.

Encara que "a priori" la plantilla tenia planejada per a aquest dimecres una doble sessió d'entrenament, el cos tècnic ha posposat la sessió prevista per a la tarda. L'equip torna a la feina dijous, a les 18.00 i, una hora abans Cesc Fàbregas farà roda de premsa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut