Actualitat blaugrana

El Barça espera una resposta de la Roma per Chivu, però ja valora l'opció Gabi Milito

Continua l'espera per Chivu. El Barça ja va fer una oferta a la Roma pel central romanès, d'uns 14 milions d'euros, i ara espera una trucada des de la capital italiana. Al club blaugrana tenen l'alternativa a Chivu preparada: l'argentí del Saragossa Gabi Milito. Des del club reconeixen que el traspàs potser seria més car que el de Chivu, però també valoren el fet que la fitxa de Milito seria sensiblement més baixa. Aquesta setmana també s'ha de negociar les baixes de jugadors com Giuly, Motta i Ezquerro.

Actualitzat

Christian Chivu era la primera elecció de la secretaria tècnica del Barça. Però aquesta opció sembla que s'està esvaint. Més que res, perquè l'Inter li ha ofert quatre milions d'euros nets per temporada, i el jugador ho té clar. Anirà amb qui li pagui més. Avui mateix, la Roma ha de contestar al Barça si accepta l'oferta rebuda pel central, però, si depèn del jugador, Chivu només vindrà a Barcelona a jugar el Gamper. Si això acaba així, l'escollit seria Gabi Milito, per qui el Saragossa demana 20 milions d'euros. La Juventus n'ha ofert 16, però l'equip italià té com a primera opció un altre jugador: Fabio Cannavaro. Si Cannavaro marxa a la Juve, el Barça tindria via lliure per negociar amb el Saragossa a la baixa. Mentrestant, Milito és amb la seva selecció i ja ha dit que li encantaria compartir equip amb Leo Messi.

Sense novetats en l'"operació sortida"

Això, pel que fa a arribades. Encara està molt més verd el tema de la sortida de jugadors. Motta continua negociant el seu futur amb alguns clubs interessats, sobretot de la Lliga anglesa. Giuly vol marxar a la Juventus o a la Lliga francesa, o sigui que en cap cas podria entrar en l'"operació Chivu", com s'havia dit. Santi Ezquerro té un parell d'ofertes per deixar el Barça. Sembla que l'oferta més ferma és la de l'Osasuna, però aquestes últimes hores també s'hi ha interessat l'Espanyol. Valverde ja va coincidir amb Ezquerro a l'Athletic. I qui torna a ser a la disciplina blaugrana és Maxi López. Abans-d'ahir es va acabar el període de cessió al Mallorca i, ara, la secretaria tècnica li haurà de buscar una altra sortida.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut