El Barça escombra el Laboral Kutxa i jugarà la final de la Supercopa contra el Reial Madrid (95-66)

El Barça jugarà la final de la Supercopa ACB (dissabte, 19.00, TV3) després de derrotar amb molta autoritat el Laboral Kutxa (95-66) gràcies al seu enorme fons d'armari. Al descans, els de Pascual ja guanyaven per 20 punts. El seu rival serà el Reial Madrid, que s'ha desfet del València Basket per 89-76. El marcador no reflecteix les dificultats que s'ha trobat el conjunt blanc.

El Barça jugarà la final de la Supercopa ACB després de derrotar amb molta autoritat el Laboral Kutxa (95-66) gràcies al seu enorme fons d'armari. Els homes de Pascual han anat al davant al marcador des de l'inici i amb avantatges importants.

Al descans, els de Pascual ja guanyaven per 20 punts (49-29). Els dos últims quarts han sobrat i han servit per veure un Barça demolidor en tots els aspectes. Abrines ha estat el màxim anotador amb 16 punts, seguit de Satoransky amb 15 i Navarro, amb 14.

El Madrid, l'altre finalista

El rival a la final serà el Reial Madrid, que s'ha desfet del València Basket (89-76). El marcador no reflecteix les dificultats que s'ha trobat el conjunt blanc davant un València molt combatiu i que ha arribat a dominar per 8 punts.

Al descans s'ha arribat amb empat a 43. En els dos últims períodes, en canvi, el talent de Rudy, 21 punts, i el de Llull, amb 16, ha estat clau per entendre la victòria de l'equip de Laso.

La final es podrà veure aquest dissabte a les 19.00 per TV3.