Barça

El Barça es planteja remodelar el Camp Nou d'aquí a tres anys si el deute es redueix fins a 200 milions d'euros

El Barça ha tancat l'exercici 2011-2012 amb un superàvit de gairebé 50 milions d'euros, una xifra rècord, com va informar el vicepresident Javier Faus. Ara bé, el deute que arrossega el club fa impossible, ara mateix, emprendre la reforma del Camp Nou. És una de les tres opcions que estudia el Barça per modernitzar les seves instal·lacions.

Actualitzat
El Barça ha tancat l'exercici 2011-2012 amb un superàvit de gairebé 50 milions d'euros, una xifra rècord, tal com va informar el vicepresident Javier Faus. Ara bé, el deute que arrossega el club fa impossible, ara mateix, emprendre la reforma del Camp Nou. És una de les tres opcions que estudia el Barça per modernitzar les seves instal·lacions.

Una de les opcions que té el Barça d'augmentar el capítol d'ingressos és la restauració. Pel que fa a la part exterior de l'estadi, el Barça ja ha decidit aquest estiu donar la concessió de l'edifici que hi ha davant del Palau Blaugrana a una empresa que oferirà quatre espais gastronòmics diferents. Però el salt econòmic important el faran el dia que hi hagi un estadi nou que permeti oferir un ampli ventall de propostes de restauració i comercials com ja es veuen en molts camps de futbol moderns europeus. Per això, la directiva es planteja obrir el debat sobre el futur del Camp Nou d'aquí a tres anys quan esperen reduir el deute del club fins els 200 milions d'euros.

Ara mateix ja hi ha en marxa un pla d'estudi sobre la viabilitat de les tres opcions possibles. La primera remodelar l'espai actual, com està fent el Reial Madrid al Bernabéu. La segona proposta, més complicada pel que fa a organització, seria enderrocar l'actual estadi i construir-ne un de nou al mateix emplaçament. I com a tercera opció, hi haurà la possiblitat de buscar uns altres terrenys a la ciutat de Barcelona, fa uns mesos va sorgir la possibilitat d'ocupar l'actual ubicació de la zona esportiva Universitària, al final de la Diagonal. La idea és sotmetre les diferents propostes a criteri dels socis perquè siguin ells els que triin quin futur volen pel nou estadi del Barça, fins i tot, probablement, si acceptarien un possible patrocini que acompanyi el nom del nou recinte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut