Eurolliga

El Barça es desfà en els dos últims quarts i perd el primer partit del Top 16 contra el CSKA

El Winterthur Barça no ha pogut trencar la ratxa de 36 victòries consecutives del CSKA de Moscou. Els blaugrana han perdut el primer partit de la lligueta de Top 16 de l'Eurolliga per 70-91. Els catalans, però, han donat la cara en els dos primers períodes i han arribat al descans amb el marcador igualat a 37 punts. A la represa els russos, amb una agressiva defensa i un joc en equip exemplar, han doblegat l'equip de Joan Montes, que dijous vinent rebrà al Palau el Reial Madrid en el segon partit.

El Winterthur Barça ha debutat amb derrota en la lligueta del Top 16 de l'Eurolliga. Ho ha fet contra l'equip més en forma d'aquesta competició i que encara no ha perdut cap partit, el CSKA de Moscou (70-91). Malgrat tot, els blaugrana han sortit disposats a donar la cara i han sabut aprofitar els errors del CSKA per mantenir-se dins el partit (11-16). El base macedoni del Barça Vlado Ilievski ha estat el jugador més destacat de l'equip de Joan Montes. Ha estat precisament ell qui ha empatat el partit a 35 punts amb un bàsquet triple. Una igualtat amb què s'ha arribat al descans (37-37). El CSKA a la represa ha estat molt superior. Els russos han pressionat en defensa i han sabut treure el màxim profit del seu joc en equip. Una fórmula que els ha donat un parcial de 12-28 que ha trencat el partit. De res han servit les protestes de Navarro i Bodiroga -aquesta nit desconegut- als àrbitres. Només per encendre els ànims del públic del Palau, que ha vist com el CSKA ha acabat guanyant el partit per 21 punts de marge, 70-91.