Handbol

El Barça es desfà amb facilitat del Granitas Kaunas i jugarà les semifinals de la Copa EHF

El Barça s'ha classificat amb total comoditat per a les semifinals de la Copa EHF d'handbol, després de guanyar el Granitas Kaunas lituà per 34-25 el partit de tornada d'una curiosa eliminatòria, ja que tots dos partits s'han disputat al Palau Blaugrana i amb només 24 hores de diferència. En el partit d'anada, el Barça ja havia sentenciat la seva classificació amb una victòria per 25-33, i els homes de Valero Rivera han afrontat el matx com un tràmit.

Si en el primer partit de l'eliminatòria el Barça no va tenir cap problema per guanyar el Granitas Kaunas per 25-33, la tornada també ha estat un partit fàcil per al Barcelona, amb una primera part on la superioritat dels homes que entrena Valero Rivera ha estat total. Cal destacar, sobretot, l'actuació de la defensa i de David Barrufet, com ho mostra el fet que el Granitas Kaunas tan sols hagi marcat 4 gols en els 23 primers minuts del partit. A la mitja part, amb un resultat de 22-8, el Barcelona tenia ja gairebé assegurat el passi a les semifinals de la Copa EHF. A la segona meitat, l'equip lituà ha començat més fort mentre que els de Valero Rivera s'han relaxat a causa del seu avantatge en el marcador. Durant tot el segon període, el Granitas Kaunas ha tingut un parcial favorable, però en cap moment ha perillat la classificació del Barça, que sempre ha anat per davant en el marcador.